Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Погорєлов купуватиме амброзію за гроші
Погорєлов купуватиме амброзію за гроші Печать
Автор ГородА   
01.09.2020 г.



Депутат Охтирської міської ради Олєг Погорєлов 25 серпня написав на своїй сторінці у ФБ, як придумав побороти амброзію у місті. Депутат пропонує охтирчанам креативну ідею: виривати шкідливу рослину з коренем і здавати за гроші за гроші.

«Друзі, все частіше чую від охтирчан нарікання стосовно амброзії, яка заполонила місто. В рамках проєкту «Охтирка не спалює, а компостує» можемо разом вирішити цю проблему! Пропоную вам вирвати з коренем небезпечну амброзію та привозити за адресою вул. Матяша, 7в (колишнє приміщення взуттєвої фабрики). Приймаємо по 1 грн/1 кг. Таким чином, починаємо чудовий ланцюг дій: позбуваємося від небезпечної рослини у місті та допомагаємо розвитку екологічного проєкту! Дуже сподіваюся на вашу свідомість! Дбаємо про наше місто разом!» - написав Погорєлов.

Закиди про активізацію перед виборами депутат відкидає і говорить про сподівання на дієвість цієї акції: «...зараз ця не добра пора виборів, але проєкт про компостування, в дуже доброму варіанті, це збирання по графіку листя від домоволодіння, десь біля дороги в кучках, треба ще пробувати, як буде краще. На рахунок листівок, так зараз пишемо гранди на допомогу в друкованій продукції для роз'яснення. Працюємо потихеньку, чекаємо закінчення виборів, щоб потім вже працювати і ніхто не говорив що під вибори це все», - так стверджує Погорєлов.

З огляду на забрудненість міста і околиць рослиною-агресором і на неймовірну любов людей до спалювання рослинних відходів ініціатива виглядає непогано. Яку роль в ній відіграють гроші, на разі - інтрига.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg