Головна
Погорєлов купуватиме амброзію за гроші Печать
Автор ГородА   
01.09.2020 г.



Депутат Охтирської міської ради Олєг Погорєлов 25 серпня написав на своїй сторінці у ФБ, як придумав побороти амброзію у місті. Депутат пропонує охтирчанам креативну ідею: виривати шкідливу рослину з коренем і здавати за гроші за гроші.

«Друзі, все частіше чую від охтирчан нарікання стосовно амброзії, яка заполонила місто. В рамках проєкту «Охтирка не спалює, а компостує» можемо разом вирішити цю проблему! Пропоную вам вирвати з коренем небезпечну амброзію та привозити за адресою вул. Матяша, 7в (колишнє приміщення взуттєвої фабрики). Приймаємо по 1 грн/1 кг. Таким чином, починаємо чудовий ланцюг дій: позбуваємося від небезпечної рослини у місті та допомагаємо розвитку екологічного проєкту! Дуже сподіваюся на вашу свідомість! Дбаємо про наше місто разом!» - написав Погорєлов.

Закиди про активізацію перед виборами депутат відкидає і говорить про сподівання на дієвість цієї акції: «...зараз ця не добра пора виборів, але проєкт про компостування, в дуже доброму варіанті, це збирання по графіку листя від домоволодіння, десь біля дороги в кучках, треба ще пробувати, як буде краще. На рахунок листівок, так зараз пишемо гранди на допомогу в друкованій продукції для роз'яснення. Працюємо потихеньку, чекаємо закінчення виборів, щоб потім вже працювати і ніхто не говорив що під вибори це все», - так стверджує Погорєлов.

З огляду на забрудненість міста і околиць рослиною-агресором і на неймовірну любов людей до спалювання рослинних відходів ініціатива виглядає непогано. Яку роль в ній відіграють гроші, на разі - інтрига.