Головна
Охтирська поліція розкрила дві крадіжки майна Печать
Автор Админ   
21.08.2020 г.



Минулої доби працівники Охтирського відділу поліції викрили двох злодіїв, які спокусилися на чуже майно. Загалом же з початку року до поліції області надійшло 1106 повідомлень про крадіжки, і станом на сьогоднішній день більшість з цих зареєстрованих злочинів вже розкрита.

По допомогу до охтирських поліцейських звернувся сторож місцевої школи. Він розповів, що з приміщенні навчального закладу, де тривають ремонтні роботи, за невідомих обставин зникли кутова шліфувальна машинка та перфоратор.

В ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції «вирахували» 27-річного місцевого чоловіка, який спокусився на електроінструменти. Той у скоєному зізнався й розповів, що потрапив у будівлю через вікно та виніс перше, що потрапило йому на очі. Викрадені речі він планував продати, але не встиг.

У другому випадку жертвою зловмисника став 40-річний чоловік. Як встановили поліцейські, крадієм виявився знайомий потерпілого - раніше судимий 33-річний  житель одного з сіл району. Своєї причетності до злочину чоловік не заперечував. Він пояснив поліцейським, що мав ключі від будинку свого товариша. А дізнавшись, що той поїхав у відрядження, тихцем прийшов до нього додому і забрав електродриль.

Полісмени вилучили у зловмисників частину крадених речей та перевіряють підозрюваних на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

Відділ комунікації  поліції Сумської області