Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Поліція вилучила у пасажира приватного авто сумку з коноплями
Поліція вилучила у пасажира приватного авто сумку з коноплями Печать
Автор Админ   
19.08.2020 г.



Бажаючи уникнути відповідальності за зберігання та перевезення наркотичної сировини, житель Охтирщини видав правоохоронцям щойно зібраний «врожай» коноплі.

Працівники сектору реагування патрульної поліції Охтирського відділу поліції зупинили на в‘їзді до райцентру автівку і запитали у водія для відповідної перевірки документи. І поки правоохоронці спілкувалися з чоловіком, його пасажир дедалі більше нервувався. А потім, вийшовши з машини, заявив поліцейським, що хоче видати їм у добровільному порядку сумку з конопляним листом.

Правоохоронці доправили чоловіка до відділку поліції, і там 58-річний чоловік детально розповів, звідки у нього сировина. Виявилось, що він їздив на допомогу до свого знайомого, котрий проживає в одному з сіл району. І там запримітив кілька рослин дикоростучої коноплі. Він нарвав повну сумку листу та верхівок, аби підсушити та зберігати удома – мовляв, для власного вживання.

В поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 309 КК України та перевіряють достовірність викладеної чоловіком версії, а також на причетність його до вирощування нарковмісних рослин. Вилучене зілля направлене на експертне дослідження. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Сумської області 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg