Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Спортивне взуття до джинсів - поради снікерхедів
Спортивне взуття до джинсів - поради снікерхедів Печать
19.08.2020 г.



Такий формат одягу, як джинси вже давно увірвався в гардероби споживачів, і зайняли там важливе місце. Мабуть, жодний повсякденний look не обходиться без денім продукції, будь-то штани, спідниці, шорти або бриджі. Однак, джинси в класичному розумінні все ж залишаються більш бажаними, оскільки є максимально універсальними та всесезонними. Популярним питанням все ж залишається взуття з яким можна їх носити. І найпопулярніше і модне поєднання кросівки з джинсами.

Однією з найпоширеніших комбінацій виступають рвані джинси з кросівками. Такий варіант вбрання найлегше поєднувати з кросами, причому виглядати це все буде вдало, а головне гармонійно. Також зі снікерами добре поєднуватимуться бойфренди, скіні джинси та навіть просто класичні штани з деніму. Наприклад, бойфренди не завжди створюють грубий та вуличний образ, при правильному поєднанні можна отримати стильний та жіночий образ.

Одна з найпопулярніших моделей штанів, яка відмінно виглядає не тільки в спортивних образах, а й, наприклад, в повсякденному стилі кежуал — це рвані джинси. З кросівками без зайвих деталей та в одному кольорі, такі джинси будуть виглядати якнайкраще, доповнити ансамбль можна однотонними майками або футболками, куртками, в тому числі косухами, бомберами та навіть пальто. З огляду на те, що акцентним елементом є саме штани, то інший одяг краще підбирати в нейтральних кольорах. Що стосується кросівок — підійдуть як масивні варіанти, так і більш стримані, не громіздкі моделі в чорному, білому або сірому кольорі.

Дуже модні скіні штани підкреслюють форми та найкраще виглядають в парі саме зі спортивним взуттям. Такий фасон не потрібно перевантажувати занадто громіздким взуттям, тому віддавайте перевагу міським моделям кросівок як, наприклад, Nike Air.

Для сміливих образів можна обрати яскраві кросівки, але класичних відтінків, наприклад червоні, сині, чорно-білі, чорно-червоні, чорні з яскравими вставками.

Враховуючи, все згадане вище, можна сміливо створювати, яскраві та вдалі образи за допомогою кросівок та джинсів. Особливу увагу також треба звертати на аксесуари, які максимально доповнюють образ та роблять його завершеним.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg