Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Мост у Кліментово заблокований
Мост у Кліментово заблокований Печать
Автор Редактор   
04.08.2020 г.



Приблизно о 9.45 дві патрульні машини поліції перекрили нещодавно відремонтований міст біля с. Климентове на трасі Суми-Харків.

Сотні машин вже третю годину чекають проїзду в обидві сторони. Люди запізнюються на літаки, потяги, на ділові зустрічі, адже ніякого об’їзду наразі не передбачено.

Поліцейські пояснюють, що міст закрито з 9.00 до 14.00 у зв’язку із випробувальними роботами. Відповідний лист надійшов до поліції з Укравтодору» чи вчора ввечері, чи сьогодні зранку, а відповідне попередження про перекриття публікувалося вчора ввечері на сайті «Укравтодору». На питання, чому не організований об’їзд, поліціянти знизують плечами і відповідають: «Можете скаржитися!»

Сумчанин Андрій Зозулинський, також потрапив в організовану «Укравтодором» та поліцією на дорозі корку, зателефонував на 102 і попросив викликати слідчу групу, бо, на його думку, має місце безпідставне, з порушенням норм законодавства, блокування дороги. Інформація наразі передана до Сумського відділку Нацполіції, але прибула слідча група на місце чи ні, наразі невідомо. 

Натомість, стало відомо, що сьогодні голова Сумської обласної адміністрації Роман ГРИЩЕНКО планує прибути до мосту біля Климентове, щоб здійснити офіційне відкриття об’єкту, тобто «перерізати» стрічку. Офіційні коментарі, як зазначає помічниця голови ОДА Любов КАРПЕНКО у своєму ФБ, можна буде отримати після 14.00.

Image Image

Панорама  

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg