Головна arrow Розділи arrow Відпочинок та побут arrow Ерозія шийки матки: ось так «сюрприз»
Ерозія шийки матки: ось так «сюрприз» Печать
Автор ОН Клінік Суми   
03.08.2020 г.



На жаль, діагноз «ерозія шийки матки» часто звучить дуже несподівано, і вислуховувати його доводиться цілком здоровим жінкам, які не скаржиться ні на болі, ні на будь-який інший дискомфорт.

Власне кажучи, ерозія шийки матки — це і не захворювання зовсім. Медики характеризують її як «фонова патологія шийки матки». Сама по собі вона не є небезпечною, але тривало існуючи під впливом несприятливих факторів, може почати перероджуватися в недоброякісне утворення.

Єдиний метод лікування ерозії шийки матки, який по-справжньому заслуговує на увагу — це радіохвильовий метод. Радіохвильовий апарат має широке коло застосування в різних областях медицини: проктологія, гінекологія, хірургія, дерматологія, офтальмологія, стоматологія. Радіохвильова хірургія — це унікальний безконтактний метод розрізу і коагуляції м'яких тканин за допомогою радіохвиль високої частоти (3,8-4,0 МГц). Ефект розсічення досягається внаслідок тепла, що виділяється при опорі тканин проникненню в них спрямованих високочастотних хвиль. Високочастотна енергія концентрується на кінчику електрода і викликає сплеск внутрішньоклітинної молекулярної енергії, яка нагріває тканини й фактично випаровує клітини. При цьому безпосередній контакт електрода з клітинами відсутня, а сам електрод не нагрівається. На відміну від механічного скальпеля та інших розсікають фізичних приладів (електрокоагулятор, лазер, ультразвуковий скальпель) при застосуванні радіохірургічного методу розріз робиться без тиску чи іншого мануального впливу на тканини та не супроводжується механічним руйнуванням клітин і хворобливими відчуттями.

Радіохвильовий метод особливо показаний родили жінкам для лікування патологій шийки матки. Він не тільки безболісний, але і не несе загрози для майбутньої вагітності.

За допомогою радіохвильової хірургії фахівці медичного центру «ОН Клінік Суми» також проводять видалення гострих кондилом, бородавок, невусів шкіри.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg