Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Охтирська поліція розшукала викрадену комп'ютерну техніку
Охтирська поліція розшукала викрадену комп'ютерну техніку Печать
Автор Админ   
30.07.2020 г.



Оперативники встановили: до крадіжки комп'ютера з фельдшерсько-акушерського пункту в селі Рибальське виявився причетний місцевий житель.

Кілька днів тому, вночі, він розбив скло у вікні ФАПу, проник у середину, і виніс системний блок, монітор та інші складники робочої станції. За найпершої нагоди доправив «здобич» до райцентра, і заклав у найближчому ломбарді.
Працівники поліції «вирахували» злодія мало не наступного дня, однак їм знадобився певний час для встановлення місцеперебування викраденої техніки. Співробітники ломбарду, до яких звернулися оперативники, не тільки підтвердили наявність у них розшукуваного комп'ютера, а й упізнали чоловіка, який його приніс у заклад.
«Зловмиснику 43 роки, він ніде не працює, перебивається випадковими заробітками. Раніше вже був неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів, - коментує ситуацію Олег Юрко, т.в.о. начальника Охтирського відділу поліції. - Наразі в рамках відкритого за ч.3 ст. 185 КК України кримінального провадження розпочате і триває досудове розслідування. Суд обрав злодію запобіжний захід у вигляді тримання під вартою».
В поліції затриманого перевіряють на причетність до інших аналогічних злочинів, вчинених на території Охтирка та Охтирського району.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg