Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Що будують і ремонтують в Охтирці влітку
Що будують і ремонтують в Охтирці влітку Печать
Автор ГородА   
13.07.2020 г.



Як ремонтується наше місто розповів Олександр Демиденко, начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Охтирської міської ради (УКБ).

Демиденко О.В.:

- З метою запобігання виникненню та поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на виконання розпорядження міського голови від 11.03.2020 № 36-ОД, Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Охтирської міської ради призупинило особистий прийом громадян, усі звернення громадян приймаються на електронну адресу Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script також на почтову адресу: м. Охтирка вул.Чкалова 27-А та за номером телефону (054 46)24014.

Станом на кінець червня Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства продовжує реалізацію наступних об'єктів.

Капітальні ремонти: внутрішньобудинкових проїздів у багатоповерхових житлових будинках  по  вул. Ярославського, 17;

мосту по вул. Сумська; каналізаційного колектору по  вул. Київська; даху житлового будинку по вул. Г.Чикала, 2; адміністративного приміщення по вул. Незалежності, 5;

2 поверху, кабінетів № 24, 27 КНП «Охтирська міська стоматологічна поліклініка»; харчоблоку  ЗОШ  І-ІІ ступенів № 9; даху над старим корпусом ДНЗ «Сонечко»; будівлі та інженерних мереж  Сосонського НВК.

Здійснюється ремонт вестибюля, коридорів, тамбура та санвузла бібліотеки. Будується мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту по вул. Перемоги, 2 та робиться пам'ятний знак «Прикордонникам усіх часів» (Прикордонна слава).

По об'єкту «Будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту» за адресою: вул. Перемоги, 2 виконані роботи зі встановлення огорожі, улаштування гумового покриття та нанесення розмітки ігрових полів. На черзі роботи по встановленню вуличних тренажерів та улаштування гумового покриття під них.

Згідно укладеного договору роботи з капітального ремонту пішохідної зони та перильного огородження мосту по вул. Сумська повинні бути закінченні до 31.12.2020, але зважаючи на хід виконання робіт планується завершення до вересня 2020 року.

Роботи з будівництва закритої дощової каналізації для відведення талих та дощових вод за адресою вул. Батюка, 24, 26 на стадії завершення. Підрядною організацією було улаштовано 17 колодязів та укладено 250 м труби. Залишилися роботи з благоустрою.

Відповідно до укладеного договору з приватним підприємство фірма «СІМ» було проведено поточний ремонт пам'ятника жертвам фашизму на Соборному кладовищі. Вартість виконуваних робіт становить 110 тис. грн. Монумент мав безліч тріщин та чисельні відшарування бетону, що могло спричинити повну руйнацію пам'ятника.

 

Підготував Андрій Міхєєв

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg