Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Голова ОДА особисто привітав матерів-героїнь
Голова ОДА особисто привітав матерів-героїнь Печать
Автор Админ   
10.07.2020 г.



У рамках робочої поїздки голова Сумської ОДА відвідав Охтирщину та особисто привітав охтирчанок з отриманням почесного звання «Мати-героїня».

Роман ГРИЩЕНКО побажав їм міцного здоров'я, щастя, любові, шани і поваги від дітей і суспільства, адже від таких матерів, за великим рахунком, залежить демографічне майбутнє Сумщини.

Нагадаємо, 8 травня Президентом України підписано Указ № 170/2020 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня». Почесне звання отримали три матері з нашого міста, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей:

СЕРГІЄНКО Любов Степанівна - пенсіонерка, - багатодітна мати, яка народила та гідно виховала п'ятеро дітей. Діти виховувались в повній родині, в облаштованому всім необхідним будинку. Батьки створювали всі необхідні умови для розвитку дітей, виховували повагу та турботу один до одного та до оточуючих. За місцем проживання зарекомендувала себе як зразкова громадянка, яка підтримує добрі стосунки, як у сім'ї, так і в спілкуванні з сусідами, ввічлива, скромна, турботлива.

БІЛОУС Любов Анатоліївна - листоноша Центрального відділення поштового зв'язку Охтирка-6 Сумської дирекції АТ «Укрпошта», багатодітна мати, яка народила та гідно виховала п'ятеро дітей. За місцем проживання зарекомендувала себе як зразкова громадянка, яка підтримує добрі стосунки, як у сім'ї, так і в спілкуванні з сусідами, ввічлива, товариська. Приділяє належну увагу навчанню і вихованню дітей, допомагає їм з заняттями, активно цікавиться життям дітей у школі, виконує функцію моральної підтримки членів сім'ї. Має Подяки від адміністрації та педагогічного колективу середньої ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11 за виховання дитини та за активну участь у житті класу і школи.

ШИМКО Тетяна Василівна працює в Охтирській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 ім.Остапа Вишні, багатодітна мати, яка народила та гідно виховала семеро дітей. Тактовна, вміє знаходити компромісні рішення, дотримується демократичного стилю в спілкуванні і вихованні дітей, як дома так і на робочому місці, серед колег користується авторитетом і повагою. Активно цікавиться життям дітей в школі, допомагає їм з заняттями, виконує функцію моральної підтримки членів сім'ї.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg