Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Охтирська поліція викрила серійного крадія
Охтирська поліція викрила серійного крадія Печать
Автор Админ   
08.07.2020 г.



Зловмисник займався крадіжками з будинків своїх знайомих. Серед викраденого: побутова техніка, велосипеди та інші речі. Поліцейські швидко встановили особу злодія та вилучили все викрадене.

З початку червня до Охтирського відділу поліції чи не щодня надходили повідомлення від місцевих громадян про крадіжки з домоволодінь. Ситуація у всіх була схожою. Увечері до них заходив знайомий, з яким вони вже «за чаркою» продовжували розмову. Наступного ранку господарі виявляли відсутність речей у будинку.

Дільничні оперативно встановили особу зловмисника та довели його причетність до восьми крадіжок. Ним виявився 30-річний мешканець с. Чернеччина, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Чоловік одразу зізнався у скоєному та розповів, що викрадене майно продавав, а «зароблені» у такий спосіб кошти витрачав на свої потреби.

Все викрадене поліцейські вилучили, а за даними фактами відкрили кримінальні провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».  Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg