Головна
Суд призначив покарання дачному крадію Печать
Автор Админ   
26.06.2020 г.



Охтирською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення стосовно 22-річного жителя м. Охтирка, який вчинив 7 крадіжок з проникненням у житло та інше приміщення.

Так, обвинувачений на протязі грудня - січня 2019 року вчиняв крадіжки з дачних будинків кооперативів садових товариства м.Охтирка, де викрадав побутову техніку та інші цінні речі. Крім цього, вчинив 2 крадіжки товарів з кіосків, які розташовувались на колишній території речового ринку. Також, не зупиняючись на вчиненому, проломив вхідні двері до магазину та викрав звідти 6500 грн.

Стороною обвинувачення доведено причетність зловмисника до 7 епізодів таємного викрадення чужого майна, поєдананого з проникненням до житла та іншого приміщення.

Як повідомив прокурор Охтирської місцевої прокуратури Павло Богдашевський, за рішенням суду першої інстанції обвинуваченого визнано винним за ч.3 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно та поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) КК України та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі.