Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Що вирішили на позачерговому засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС
Що вирішили на позачерговому засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС Печать
Автор Админ   
26.06.2020 г.



На території Охтирської міської об'єднаної територіальної громади, у зв'язку з перевищенням показників виявлення випадків захворювань за ознаками, визначеними постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 р. № 500, введено певні заборони.

25 червня на позачерговому засіданні, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій продовжила дію карантину, встановленого постановою КМУ від 11 березня 2020 р. № 211 ,  до 31 липня.

Що заборонено:

1) перебування громадян в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті, закладах торгівлі та на ринках без вдягнених засобів індивідуального захисту, зокрема захисних масок, що закривають ніс та рот, у т.ч. виготовлених самостійно, а також в інших громадських місцях у разі неможливості забезпечити дотримання фізичного дистанціювання не менше, ніж 1,5 м;

2) відвідування закладів освіти (за винятком дошкільних закладів) в групах більше 10 осіб, крім ЗНО;

3) діяльність дитячих закладів оздоровлення та відпочинку;

4) пасажирські  перевезення на всіх видах міського, транспорту у кількості пасажирів, що перевищує кількість місць для сидіння, визначеному технічною характеристикою транспортного засобу.

5) перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус;

6) самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації;

7) відвідування установ і закладів соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають/перебувають громадяни похилого віку;

На території Охтирської міської об'єднаної територіальної громади, у зв'язку з перевищенням показників виявлення випадків захворювань за ознаками, визначеними постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 р. № 500:

1) заборонити проведення культурних, культурно-розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших заходів, діяльність музеїв та історико-культурних заповідників, театрів, концертних організацій, філармонії, художніх (мистецьких) колективів з кількістю учасників більше 10 осіб

2) спортивні змагання проводити без присутності глядачів за умови дотримання спортсменами особистої гігієни, використання антисептиків, засобів захисту та дистанціювання поза межами стадіонів, майданчиків (зокрема в роздягальнях та душових). 

РЕКОМЕНДОВАНО суб'єктам господарювання на період дії карантину внести (у разі необхідності) зміни до режимів їх роботи з метою встановлення початку роботи о 9, 10 чи більш пізній годині. Зокрема, встановити початок роботи о 10 або більш пізній годині суб'єктам господарювання, які провадять свою діяльність у таких видах економічної діяльності: оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів; поштова та кур'єрська діяльність; тимчасове розміщування та організація харчування; страхова діяльність; освіта; надання соціальної допомоги; мистецтво, спорт, розваги та відпочинок.

ОБМЕЖИТИ час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22 години

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg