Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Чи долучиться Охтирка до челенджу губернатора «Відремонтуй палату»?
Чи долучиться Охтирка до челенджу губернатора «Відремонтуй палату»? Печать
Автор Админ   
18.06.2020 г.


Під час відкриття корпусу в обласній клінічній лікарні голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко оголосив челендж "Відремонтуй одну палату в лікарні» і запропонував взяти участь в ньому депутатам, бізнесменам, чиновникам.  

За словами посадовця, жителі Сумщини мають лікуватися в комфортних умовах, незалежно від того, де вони отримують медичні послуги - в обласному центрі чи в невеличкому містечку чи селищі.

Челендж підтримали сумській міський голова Олександр Лисенко, президент ФК «Суми» Геннадій Дем'яненко, компанія «Сумбуд».

Нещодавно на челендж Романа Грищенка «Відремонтуй палату» відгукнувся депутат Сумської обласної ради Костянтин Товстуха. Як уродженець Ямпільщини, він вирішив допомогти рідному краю. Головний лікар та колектив Свеської селищної лікарні запропонували йому відремонтувати кабінет терапевта.

Директор Центрального ринку Сум теж долучився до челенджу Грищенка.

Разом із батьком та братом Расул Галаєв відремонтує відразу три палати в інфекційному відділенні дитячої обласної лікарні. Про це Галаєв повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. 

В Охтирці ж знову публікують фото з обділеного увагою інфекційного відділення. Крім виплеснутого негативу на адресу міської влади,  пропозицій підтримати приклад Романа Грищенка не було.  

На фото Охтирка. Інфекційне відділення.  

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg