Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow В Охтирці посилять перевірки дотримання карантинних вимог в магазинах і на транспорті
В Охтирці посилять перевірки дотримання карантинних вимог в магазинах і на транспорті Печать
Автор Админ   
18.06.2020 г.


В четвер 18 червня в Охтирці почнуть посилені перевірки закладів торгівлі та громадського транспорту. Це пов'язано зі збільшенням виявлених хворих на коронавірус, великої кількості контактних осіб.  

Про це повідомив міський голова Ігор Алєксєєв у фейсбук:

"Сьогодні відбулось засідання обласної комісії. Послаблення карантину на території Охтирки і Тростянця поки не буде. Окремо НАГОЛОШУЮ- не буде ТИМЧАСОВО саме ПОСЛАБЛЕННЯ. Про ПОСИЛЕННЯ карантинних заходів поки мова не ведеться,але це залежить від нас самих. Потрібно зупинити спалах захворюваності, повернутись до дисципліни з дотриманням діючих (нескладних і зрозумілих) правил.Подобається це чи ні,але потрібно носити маски та тримати дистанцію. З завтрішнього ранку будуть посилені перевірки торгівельних і транспортних закладів на дотримання карантинних вимог. Порушників на перший раз будуть штрафувати(з 17 тис.),на другий раз-закриття закладів. Дуже прошу-дослухайтесь. Ситуація станом на сьогодні не гарна,багато виявлених контактів і підозр. Очікуємо результати аналізів. І прошу-не пишіть в коментарях,що це я придумав і владі це вигідно,що приведете дітей до мене на утримання. Все дуже просто,не хочете обмежень-виконуйте правила. Будьте здорові."

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg