Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Відремонтуй одну палату в лікарні - челендж від Р.Грищенка
Відремонтуй одну палату в лікарні - челендж від Р.Грищенка Печать
Автор Админ   
29.05.2020 г.


Очільник сумської облдержадміністрації започатковує челендж «Відремонтуй одну палату в лікарні»

Про це голова облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО повідомив під час відкриття корпусу В обласної клінічної лікарні

За словами посадовця, жителі Сумщини мають лікуватися в комфортних умовах, незалежно від того, де вони отримують медичні послуги - в обласному центрі чи в невеличкому містечку чи селищі.

«Я звертаюся до представників бізнесу, небайдужих громадян і пропоную челендж «Відремонтуй одну палату», - наголосив Роман ГРИЩЕНКО. - Заявляю, що я за власні кошти відремонтую одну палату в лікарні. Не за бюджетні кошти, а за власні. Прошу долучитися до цього челенджу й депутатів, посадовців, представників бізнесу. Створимо комфортні умови у медичних закладах Сумщини разом».

Сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО першим перейняв ініціативу голови Сумської облдержадміністрації та запевнив, що відремонтує палату в Сумській центральній міській клінічній лікарні.

На сьогодні в лікарні на вул. Ковпака повноцінно працюють 9 відділень. У відкритому корпусі в даний час функціонують нефрологічне, гематологічне відділення та відділення фізичної реабілітації.



У 2019 на реконструкцію корпусу було виділено майже 34,6 млн грн. З них з ГФРР - більш 21,8 млн грн, з обласного бюджету - понад 12,4 млн грн.

У 2020 році на добудову другої черги буде використано 24,6 млн грн з ГФРР і 2,7 млн грн з обласного бюджету. За ці кошти буде здійснено добудову гаражів, овочесховища, підвальних приміщень, які будуть пристосовані під кабінети для процедур і т.п.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg