Головна
Заступником губернатора призначено ще одного військового прокурора Печать
Автор Редактор   
12.05.2020 г.


Заступником голови Сумської обласної державної адміністрації призначено Сергія Баннікова

Про це повідомила пресслужба ОДА.

Очільник облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО представив свого заступника керівникам департаментів, управлінь і апарату ОДА та побажав Сергію Баннікову успіхів на новій посаді

«Я зроблю все, що від мене залежне, щоб робота у підпорядкованих мені структурних підрозділах облдержадміністрації була спрямована на розвиток Сумщини», – зазначив Сергій Банніков.

Про перерозподіл обов’язків між заступниками голови облдержадміністрації буде повідомлено додатково.


Банніков Сергій Володимирович народився 15 лютого 1984 року у м. Первомайськ Миколаївської області. Освіта – вища, у 2005 році закінчив Одеський інститут Сухопутних військ за спеціальністю «Бойове застосування та управління діями підрозділів (частин, з’єднань) Сухопутних військ», кваліфікація – спеціаліст військового управління, офіцер тактичного рівня; у 2011 році – Національний університет «Одеська юридична академія» за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація – юрист.

Служив у в Збройних Силах України (у тому числі з листопада 2011 року – на прокурорсько-слідчих посадах в органах військової прокуратури). Працював прокурором Запорізької прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Південного регіону України, старшим прокурором Запорізької прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Південного регіону України, старшим прокурором військової прокуратури Запорізького гарнізону Південного регіону України.

У 2014-2015 роках проходив службу за контрактом у Збройних Силах України, зокрема виконував завдання у зоні проведення АТО. З 2015 по травень 2020 рр – працював заступником військового прокурора Харківського гарнізону військової прокуратури об’єднаних сил.  

Має відзнаку Президента України «За участь у Антитерористичній операції», 2016 рік.