Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Олександр Демиденко про ремонти під час карантину
Олександр Демиденко про ремонти під час карантину Печать
Автор Админ   
12.05.2020 г.


Начальник Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Охтирської міської ради Олександр Демиденко відповідає на чергові питання наших читачів. 

- Чому не розпочинається ремонт містка через річку Гусинка? Через карантин?

- Ні. Проектно-кошторисною документацією (ПКД) по об'єкту «Капітальний ремонт пішохідної зони та перильного огородження мосту по вул. Сумська» передбачено заміну старих тротуарних блоків на нові ТК-10. І вони якраз зараз виготовляються. Розпочнемо монтаж в цьому місяці. 

- Коли плануєте завершити спортмайданчик в школі №1?

- Зараз підрядна організація вкладає на спортмайданчику гумове покриття. Загалом об'єкт більш ніж наполовину готовий. Завершити його плануємо до кінця літа. 

- Розкажіть детальніше про масштабні земляні роботи навпроти «Кошика».

- По вул. Батюка, №№ 24 та 26 будуємо закриту каналізацію для відведення талих та дощових вод з проїжджої частини і тротуарів. На її монтаж передбачено 870 тис. грн. Станом на сьогодні зроблено 305 погонних метрів траншеї, укладено 50 м.п труби і улаштовано 3 оглядових колодязів. 

- Карантин сильно вибив УКБ з графіку?

- Всі будівельні роботи, передбачені програмою соціального і економічного розвитку міста Охтирка на 2020 рік, ми встигаємо виконувати. Найближчим часом, як і планували заздалегідь, займалися ремонтом тротуарів/проїздів.

Нещодавно по вул. Перемоги до площі Успенська замостили плиткою пішохідну частину - 190 м.кв. Виконали капремонт внутрішньобудинкового проїзду у багатоповерховому житловому будинку по вул. Київська, 39. Всього заасфальтували там 390 м.кв.

А саме зараз ремонтуємо проїзд до багатоповерхівки по пров. Дачний, 8. Вже встановлено 50 м.п нових тротуарних бордюрів та укладено 70 м.кв плитки. Проводяться роботи з демонтажу старого покриття.

Карантин карантином, але ми не можемо поставити на паузу свою діяльність, бо від цього залежить якість життя охтирчан. 

Спілкувався Андрій Міхєєв

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg