Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Охтирські оперативники викрили наркозбувача
Охтирські оперативники викрили наркозбувача Печать
Автор Админ   
29.04.2020 г.


Затримали чоловіка місцеві оперативники на черговій спробі реалізації метадону. 

До Охтирського відділу поліції надійшла оперативна інформація стосовно одного з місцевих жителів, який начебто займається збутом наркотиків. Правоохоронці вирішили перевірити це та провели ряд слідчо-оперативних заходів, в результаті чого інформація знайшла своє стовідсоткове  підтвердження.

«Знайдену у нього речовину поліцейські вилучили, а самого чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення останньому підозри у вчиненому злочині , - коментує Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції. - Затриманому 48 років, він вже має судимість за вчинення аналогічного злочину. І хоча сам він своєї провини не визнає, працівники поліції зібрали достатньо доказів щодо його причетності до реалізації наркотичної сировини. Тим більше, що його викрили на спробі збуту наркотику та отриманні за це 500 гривень».

Примітно, що наркотичний засіб (метадон) був загорнутий у папір, на якому написано шкільний твір.

Відносно затриманого працівники поліції проводять відповідні перевірки та встановлюють коло постійних його «клієнтів».

Наразі в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України ознаками «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Охтирською місцевою прокуратурою 28 квітня 2020 року громадянина повідомлено про підозру.

Встановлено, що чоловік має багате кримінальне минуле. За незаконний обіг наркотиків він вперше потрапив за грати ще в 1995 році. Тривалий час перебував у розшуку. Однак на шлях виправлення так і не став.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg