Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Охтирчанина засуджено на 4 роки за крадіжки та наркотики
Охтирчанина засуджено на 4 роки за крадіжки та наркотики Печать
Автор Админ   
23.04.2020 г.


За низку крадіжок та виготовлення наркотиків охтирчанина засуджено до 4 років позбавлення волі

Охтирською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 42-річного охтирчанина, який скоїв низку крадіжок, а також виготовляв наркотики.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що обвинувачений, який до цього вже 6 разів був засуджений за майнові злочини та незаконний обіг наркотиків, вже через декілька днів після звільнення з місць позбавлення волі продовжив свою протиправну діяльність. Зокрема чоловік за відсутності господарів проникав на територію приватних домоволодінь та викрадав з підсобних приміщень цінні речі. Переважно здобиччю крадія були металеві вироби, побутові предмети та пальне. Окрім того, доведено причетність обвинуваченого також і до крадіжки електроінструментів зі шкільної котельні та продуктів харчування з місцевого супермаркету. Водночас під час затримання в чоловіка було виявлено шприц із опієм ацетильваним. Зі слів обвинуваченого, наркотик він виготовив для особистого вживання.

За вироком Охтирського міськрайонного суду від 22 квітня 2020 року обвинуваченого визнано винним за ч. 2 ст. 309 (незаконне виготовлення та зберігання наркотичної речовини без мети збуту) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) КК України та засуджено до 4 років позбавлення волі. Разом з тим, до визначеного терміну суд приєднав частину невідбутого покарання за попереднім вироком у вигляді трьох місяців позбавлення волі та обрав запобіжний захід обвинуваченому, взявши його під варту в залі суду.

Прес-служба прокуратури області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg