Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Район arrow Звернення т.в.о. голови РДА до жителів району
Звернення т.в.о. голови РДА до жителів району Печать
Автор Админ   
16.04.2020 г.
ImageТимчасово виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації Наталія Окрайченко закликає жителів Охтирського району максимально дотримуватися карантинних заходів під час Великодніх свят  

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ОХТИРЩИНИ!

Великодні свята вкрай очікувані, адже це і істинне духовне оновлення, і дружні зустрічі, і сімейні походи до церкви та на гостину до рідних. Однак цього року, прошу внести корективи до Ваших багаторічних традицій.

Для того, щоб запобігти поширенню коронавірусу і скоріше, пом’якшити, а потім скасувати карантинні обмеження, треба витримати і пройти через цей виклик без втрат для здоров’я мешканців району.Пік захворювання, за оцінками медиків, припадає на Великодні свята, і саме скупчення людей призводить до підвищення захворюваності.

У випадку загальноприйнятого святкування Великодня, є загроза подальшого посилення карантину, внаслідок чого він може бути продовженим до вересня 2020 року. 

 Нагадую, що Всеукраїнська Рада церков погодилась, що масові заходи, навіть релігійні, мають бути обмежені. А богослужіння будуть відбуватись у режимі відеотрансляції. Також у Раді Церков заявили, що сприятимуть тому, щоб якнайбільша кількість віруючих зустріли Великодні свята вдома.

Священнослужителі будуть в молитві поруч з Вами. Цьогоріч великодні богослужіння відбуватимуться у режимі онлайн трансляції, щоб якнайбільша кількість віруючих зустріли свята вдома.

Дуже прошу поставитись з розумінням до обмежень на Великодні свята, залишайтеся вдома, щоб вберегти себе, своїх рідних та близьких.

З повагою,

т.в.о. голови Охтирської районної державної адміністрації

Наталія ОКРАЙЧЕНКО

 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg