Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Область arrow У Тростянці ринок і на карантині продовжить працювати
У Тростянці ринок і на карантині продовжить працювати Печать
Автор Админ   
16.04.2020 г.


Робота ринку у передсвяткові дні буде під посиленим контролем. Ринок працює 4 дня на тиждень з 6 до 10 ранку й не перенасичений людьми. 

У Тростянці відбулося засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.Найбільш дискусійним було питання щодо діяльності сільськогосподарського ринку по вул. Набережній у період карантину. На комісії розглядався лист Сергія Шаповала – керівника Управління держпродслужби в Тростянецькому районі з рекомендацією щодо призупинення роботи ринку до 24 квітня 2020 року.

Було заслухано членів комісії, які контролюють дотримання на ринку протиепідемічних заходів – представників поліції, громадського формування «Січ», санітарної служби. Вони відзначали, що адміністрація ринку, оператори ринку й покупці в переважній більшості дотримуються карантинних правил. Свою позицію озвучили й юристи Тростянецькою міської ради.

- Я не бачу правових підстав закривати сьогодні ринок. Завдання влади - створити зручні умови для людей, дати їм можливість у ці весняні дні придбати розсаду, саджанці плодових дерев за доступними цінами, - висловив свою думку Юрій Бова – міський голова Тростянецької ОТГ.

В ході відкритого голосування, за призупинення роботи ринку по вул. Набережній проголосував 1 член комісії, 1 утримався, проти – 14.

На рішення щодо продовження роботи ринку в період карантину позитивно вплинув і той факт, що він працює 4 дня на тиждень з 6 до 10 ранку й не перенасичений людьми.Робота ринку у передсвяткові дні буде під посиленим контролем.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg