Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Навесні на Сумщині громадяни знову знаходять старі боєприпаси
Навесні на Сумщині громадяни знову знаходять старі боєприпаси Печать
Автор Редактор   
30.03.2020 г.


Вчора, до Охтирського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення від місцевої жительки, про те, що у приватному секторі, на вулиці Армійській райцентру, під час проведення земляних робіт, пов’язаних з будівництвом на власному подвір’ї, було виявлено 43 набої часів Другої світової війни.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області 

Вчора ж у лісовому масиві, на відстані півтора кілометри від села Підсулля Лебединського району, місцевий житель виявив мінометну міну часів минулої війни.

А двома днями раніше на земельній ділянці, на відстані одного кілометру від села Степанівка Буринського району було знайдено 76-міліметровий іржавий артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

На місцях виявлення боєприпасів виставлено охорону поліції до прибуття саперного підрозділу спеціального регіонального центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Управління МНС України.

Поліція нагадує громадянам, що старі боєприпаси найчастіше виявляються саме навесні, коли тривають земляні, польові роботи та відбуваються прогулянки на природі.

У разі виявлення будь-де, зброї боєприпасів, чи інших вибухонебезпечних предметів, найголовніше відмітити чи запам’ятати місце знахідки, відійти на безпечну відстань та викликати поліцію. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg