Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Перший день обмежень в Охтирці
Перший день обмежень в Охтирці Печать
Автор Админ   
18.03.2020 г.
slavna2.jpg 
18 березня в Охтирці розпочались обмежувальні заходи для упередження ситуації з можливим розповсюдженням коронавірусу в місті.  Фото. 

Міський голова в своєму зверненні повідомив , що  «На час карантину призупиняється діяльність: речових та продуктових ринків;  розважальних, торгових та торгово-розважальних центрів;дитячих клубів, гуртків; закладів ресторанного господарства (дозволена лише он-лайн доставка продуктів харчування за умови дотримання вимог чинного законодавства щодо поводження  з харчовими продуктами); басейнів, лазень, саун, тренажерних залів, фітнес-центрів, кальян-клубів, бібліотек; перукарень, установ побутового обслуговування (салонів краси), тощо. »

Ось що сьогодні, 18 березня опівдень, я встигла побачити в місті.

Продуктовий ринок в центрі закритий. Стихійної торгівлі на вул.Батюка, пров. Харківському немає.

Мабуть через те, що ринок закритий, черга до м'ясного магазину. Дозволяють знаходитись в приміщенні не більш ніж 10 чоовік, але самі люди не дуже переймаються безпекою.

На автостанції немає автобусів, але повно машин таксі  та побачила мікроавтобус з табличкою «Суми» . 

Торговельний центр Славна закритий, але на вході табличка «Открыто», і тільки на внутрішніх дверях «Ми зачинені». «Открыто», мабуть, про доступ до банкомату.

Торговельний центр на Дачному теж закритий.

Центр для дітей «Смайл» зачинений. Перукарні, які трапились дорогою, закриті. Басейн в Охтирці не працює давно. Нічого не можу повідомити про лазні, сауни та тренажерні зали.

Зовсім не стосується карантину, але на мосту по вул.Армійській спилювали аварійне дерево.

ImageImageImage

ImageImage

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg