Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці з'являться книжки-переселенці
В Охтирці з'являться книжки-переселенці Печать
Автор ГородА   
17.03.2020 г.
ImageВ Охтирці заговорили про переїзд дитячої бібліотеки, що на розі Армійської -Незалежності, у приміщення районної бібліотеки, яке звільнилося. Офіційного рішення про ротацію ще ніхто не бачив, але факт переїзду обговорюється.

Бібліотечна мережа міста відома. Назви закладів можуть змінюватися час від часу, але суть залишається: бібліотека для дорослих на вул.Київській, дитяча - на Армійській і філії обох по пров. Штагера. Районна бібліотека, яку більшість охтирчан сприймали як свою, роками розміщувалася по вулиці Батюка.

Зміни в адміністративному устрої і алгоритмі ходіння грошей призвели до закриття останньої і покликали на світ рухавку в осередку міських бібліотек.

Стало відомо, що керівництво міста вирішило перевести дитячу бібліотеку у приміщення колишньої районної (бо приміщення те належить місту), а на вивільнених площах розмістити виставковий зал місцевого краєзнавчого музею.

Обидва приміщення фізично і морально застарілі. Але дитяча бібліотека працює, а районна вже ні. З насидженого місця приємно їхати лише у нове і впорядковане, а з поганого в гірше - ні. Особливо, коли для переїзду треба рухати майно, багато дрібного майна... Не дарма ж кажуть, що переїзд гірше пожежі. Проте ініціатори перемін, очевидно, мають на цей предмет іншу думку.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg