Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Погана традиція або коли грім гримить вдруге
Погана традиція або коли грім гримить вдруге Печать
Автор ГородА   
05.03.2020 г.
ImageВ кожному місті є особливі святкові традиції. І у нас вимальовується одна така, вкрай небезпечна. Останнім часом, що не свято - падає дерево. Весна в Охтирці почалася саме так.

1 березня навпроти колишнього «Екзотаріуму» трапилася надзвичайна подія, яка дивним чином не призвела до жертв. Старе дерево вивалилося з коренем та накрило автомобіль, припаркований неподалік.

На сторінках газети «Город А» раз по раз піднімається проблема безпечності доріг та пішохідних зон з-за відсутності контролю за зеленими насадженнями. В т.ч. описували ситуацію на розі вул. Київської та Петропавлівської і, навіть, публікували фото сусіднього дерева, з тим, яке впало - берези з згнилим на 2/3 стовбуром. Ця береза досі не прибрана, хоч тримається вже на одному чесному слові.

Останній матеріал на дану тему, під назвою «Казкове дерево», вийшов наприкінці року. Тоді рухнув велетень навпроти райдержадміністрації. В публікації не тільки звучала критика на адресу комунальників, а й вказувалося, де очікувати наступних аварій, а саме в «казкових хащах» по вул. Батюка.

Схоже, що певні висновки влада зробила тільки після другого надзвичайного випадку. У всякому разі, 3 березня по Батюка було видалене одне з аварійних дерев. Мабуть, чиновники відчули, що Фортуна починає відвертатися.

Якщо «під ялинку» 100% пощастило - нікого ні стовбуром, ні гілками не зачепило, після Масляної - повезло вже набагато менше. Прийдеться ремонтувати автівку. Сподіваємося, що  закріпитися негативній традиції в Охтирці не дадуть - 8 Березня та усі подальші свята зустрічатимемо без небезпечних сюрпризів.

Андрій Міхєєв

ImageImageImageImageImageImageImageImage ImageImage

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg