Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Погана традиція або коли грім гримить вдруге
Погана традиція або коли грім гримить вдруге Печать
Автор ГородА   
05.03.2020 г.
ImageВ кожному місті є особливі святкові традиції. І у нас вимальовується одна така, вкрай небезпечна. Останнім часом, що не свято - падає дерево. Весна в Охтирці почалася саме так.

1 березня навпроти колишнього «Екзотаріуму» трапилася надзвичайна подія, яка дивним чином не призвела до жертв. Старе дерево вивалилося з коренем та накрило автомобіль, припаркований неподалік.

На сторінках газети «Город А» раз по раз піднімається проблема безпечності доріг та пішохідних зон з-за відсутності контролю за зеленими насадженнями. В т.ч. описували ситуацію на розі вул. Київської та Петропавлівської і, навіть, публікували фото сусіднього дерева, з тим, яке впало - берези з згнилим на 2/3 стовбуром. Ця береза досі не прибрана, хоч тримається вже на одному чесному слові.

Останній матеріал на дану тему, під назвою «Казкове дерево», вийшов наприкінці року. Тоді рухнув велетень навпроти райдержадміністрації. В публікації не тільки звучала критика на адресу комунальників, а й вказувалося, де очікувати наступних аварій, а саме в «казкових хащах» по вул. Батюка.

Схоже, що певні висновки влада зробила тільки після другого надзвичайного випадку. У всякому разі, 3 березня по Батюка було видалене одне з аварійних дерев. Мабуть, чиновники відчули, що Фортуна починає відвертатися.

Якщо «під ялинку» 100% пощастило - нікого ні стовбуром, ні гілками не зачепило, після Масляної - повезло вже набагато менше. Прийдеться ремонтувати автівку. Сподіваємося, що  закріпитися негативній традиції в Охтирці не дадуть - 8 Березня та усі подальші свята зустрічатимемо без небезпечних сюрпризів.

Андрій Міхєєв

ImageImageImageImageImageImageImageImage ImageImage

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg