Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow ЗОШ № 4 отримала директора
ЗОШ № 4 отримала директора Печать
Автор Админ   
05.03.2020 г.
Image4 березня 2020 року в Охтирській міській раді відбулося засідання  міської конкурсної комісії з відбору на заміщення вакантної посади директора Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 ім. Остапа Вишні. 

Конкурс проходив у ІІІ етапи за бальною системою: письмового тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, перевірки професійної компетентності кандидата шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання, презентації плану  розвитку закладу та співбесіди з кандидатом щодо представленої презентації. 

За результатами голосування та письмового іспиту конкурсна комісія визначила переможцем Єременко Тетяну Сергіївну, яка виявила глибокі знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, професійно вирішила ситуативне завдання, виклала своє бачення перспективи розвитку Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 ім. Остапа Вишні.  З Єременко Т.С. буде укладено строковий трудовий  контракт. 

Нагадаємо. Перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 відбулося ще в листопаді 2019. Тоді документи для участі в конкурсному відборі подали  Криницька Ірина Іванівна та Самсоненко Ірина Олександрівна. Конкурс переносили, відміняли... І от не пройшло і півроку, як нарешті підібрали кандидатуру.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg