Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Як допомагати Уряду і заробляти 8 тис. на дому
Як допомагати Уряду і заробляти 8 тис. на дому Печать
Автор Админ   
26.02.2020 г.
ImageЯк  допомагати Уряду, заробляючи по 8 тис. на дому

Урядовий контактний центр (УКЦ) покликаний зробити діалог влади з громадянами ефективнішим. За єдиним багатоканальним номером урядової «гарячої лінії» та через Інтернет оператори прийматимуть чисельні звернення та невідкладно надсилатимуть їх на розгляд органам виконавчої влади, таким чином прискорюючи вирішення проблем українців. Стати часткою проекту УКЦ можна вже зараз.                

В Охтирській міськрайонній філії Сумського обласного центру зайнятості допомагають влаштуватись на посаду оператора «Урядової гарячої лінії» в м. Київ та м. Суми, а також надомним працівником для роботи в режимі «чат-онлайн». Заробітна плата оператора від 8 тис. rрн. (після оподаткування). Графік роботи ви можете обрати один з наступних.

1. Понеділок-четвер з 09:00 до 18:00; п'ятниця з 09:00 до16:45

2. Понеділок-п'ятниця з 08:00 до15:30; субота з 08:00 до15:00.

3. Понеділок-п'ятниця з 13:00 до 21:00; субота з15:00до22:00.

4. Для надомних працівників можливий індивідуальний графік роботи. 

Реєструючи телефонні звернення, фахівці УКЦ мають допомагати заявникам змістовно їх оформляти, чітко формулюючи порушені питання до органу виконавчої влади.

Іншим, не менш важливим завданням Центру є надання громадянам роз'яснень щодо норм законодавства, консультацій та довідкової інформації з питань, що не потребують додаткового опрацювання. Зокрема, проводиться  активне консультування щодо соціального захисту населення, отримання субсидій на житлово-комунальні послуги, пенсійного законодавства тощо.

Набір операторів здійснюється постійно до укомплектування вакансій. Відбір проходить в два етапи.

Спочатку у співбесіді з начальником відділу визначається здатність кандидата займати посаду фахівця відділу прийому звернень та виконувати інші обов'язки, згідно посадової інструкції. Після успішного проходження І етапу кандидат допускається до онлайн тестів. Їх чотири.

1. Написання диктанту.

2. Перевірка на швидкість друку.

3. Тест відповідно до професійного спрямування - запитання/відповідь.

4. Тест на рівень словникового запасу.

Після вивчення результатів з вами в подальшому з'єднаються в індивідуальному порядку. Детальніше дізнатися про усі необхідні компетенції для працевлаштування оператором та отримати допомогу у організації скайп-конференції можна в центрі зайнятості.

 

Ганна Бондаренко, заступник начальника Охтирської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg