Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Сузір'я творчих
Сузір'я творчих Печать
Автор Админ   
20.02.2020 г.
Image12 лютого в Охтирському краєзнавчому музеї відкрилася виставка сучасних українських художників «Сузір'я творчих».  

Співорганізаторами виставки, разом з музеєм, виступили відділ культури і туризму Охтирської міської ради  та Сумська обласна організація Національної спілки художників України (НСХУ) 

В експозиції представлені більш ніж 2 десятки творів живопису та скульптури. Разом з роботами охтирського митця Сергія Степанова експонуються роботи його друзів – художників-сумчан: кандидата в члени НСХУ Віктора Конотопського, члена НСХУ Олександра Яловенка та заслуженого художника України Олега Прокопчука.

Творчим гостям сподобалася виставка та те, як її сприйняли охтирчани. У дарунок місту вони залишили три скульптурні портрети та 2 картини.

Сергій Степанов, член НСХУ: 

– Виставка вийшла дуже цікава. Останні 1,5 місяця тільки нею і займався. Робив фото для буклетів, приймав участь у розробці афіші, їздив декілька раз в м.Суми в майстерні до художників, організовував перевозку художніх творів та шукав спонсорів. Особливу подяку хочу виразити Риммі Мироненко (Охтирський пивзавод) та буду дуже радий, якщо охтирчани оцінять виставку, завітають зайвий раз до музею щоб доторкнутись до прекрасного.

Андрій Міхєєв

ImageImageImageImageImage 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg