Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Сумщині 95% теплопостачальників здійснили перерахунки
На Сумщині 95% теплопостачальників здійснили перерахунки Печать
Автор Админ   
20.02.2020 г.
ImageІрина КУПРЕЙЧИК запросила представників ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ» на обласну апаратну нараду з поясненнями

 

Як повідомив під час апаратної наради директор Департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності Сергій ЛУГОВИЙ, в Сумській області 95% теплопостачальних підприємств зробили перерахунки розміру плати вартості послуг з централізованого теплопостачання за січень 2020 року

«На сьогодні за січень у платіжках майже усі споживачі Сумщини побачили відповідні перерахунки, окрім тих, кого обслуговують підприємства ТОВ «ШП «Харківенергоремонт» (м.Шостка) та ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ» (м.Охтирка), – зазначив Сергій Луговий. – До речі, Сумська область знаходиться на 7-8 місці щодо здійснених перерахунків теплопостачальними підприємствами, які обслуговують споживачів нашої області».

Як повідомили по відеоселектору, представники Шосткинської міськради, наразі ТОВ «ШП «Харківенергоремонт» вже здійснили такі перерахунки за грудень 2019 року. Цей процес на контролі, тож за січень теж буде зроблено перерахунок.

А міський голова Охтирки Ігор Алєксєєв вкотре наголосив, керівництво ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ» не реагує ні на рішення виконавчого комітету, ні на телефонні дзвінки. Керманич Охтирки попросив допомоги в облдержадміністрації у вирішенні питання щодо передачі підприємства в комунальну власність міста.

Тимчасово виконуюча обов’язки голови облдержадміністрації Ірина КУПРЕЙЧИК наголосила, що вже час запросити представників ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ» на обласну апаратну нараду з поясненнями, чому підприємство, фактично єдине в області, всупереч рішенню КМУ, не здійснює ці перерахунки.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg