Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Шахи у бібліотеці
Шахи у бібліотеці Печать
Автор ГородА   
03.02.2020 г.
ImageШаховий турнір, організований міським відділом молоді та спорту, тривав з листопада по січень.

12 числа, напередодні Старого Нового року, в філії №1 КЗ "Публічна бібліотека Охтирської міської об'єднаної територіальної громади Сумської області" по вул. Армійська, 2 (колишня центральна дитяча бібліотека) пройшли останні тури змагань.  Підрахувавши набрані очки, судді оголосили результати.

Переможцем турніру став Вадим Діброва, учень опорного закладу Охтирська ЗОШ І-ІІІ ст., (колишня гімназія). Слідом за ним фінішувала Аліса Міхєєва учениця ЗОШ №1.

Два наступних за показниками учасника набрали рівну кількість балів. За рішенням начальника відділу молоді та спорту Світлани Долганової та за підтримки громадськості вирішили поділити «бронзові» нагороди. Таким чином, третю сходинку п'єдесталу пошани з Іваном Шейком (ЗОШ № 2) зайняв Юхим Кошман (ЗОШ №3). Дітям вручили медалі та грамоти відділу молоді та спорту. Також за волю до перемогу грамоту отримав Максим Даутов (ЗОШ № 2).

В ході турніру велику допомогу в проведенні змагань надавали громадські активісти з розвитку шахів - Вадим Беленецький та Костянтин Діброва, і всіляко сприяли працівники підрозділів Публічної бібліотеки по вул. Армійська, 2 та Київська, 2.

До речі, вже тривалий час у цих бібліотеках вихідними рівно об 11:00 розпочинаються  запеклі шахові баталії. По суботах (офіційно) на Київській, а неділями (неофіційно) на Армійській. Тренує дітей, що там, що там Вадим Беленецький на добровільних засадах. Батьки юних спортсменів висловлюють щиру вдячність за відродження шахів усім причетним до цієї доброї справи.

 

На фото зліва направо: Іван Шейко, Світлана Долганова, Юхим Кошман, Вадим Діброва, Максим Даутов , Вадим Беленецький, Аліса Міхєєва

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg