Головна
За досвідом тепер у Чернеччинську громаду Печать
Автор Админ   
16.01.2020 г.
ImageЗа об'єднання розпочались ремонти і реконструкції закладів соціальної сфери, дорожнього покриття, про які раніше годі було мріяти.

 

Досвід Чернеччинської громади переймали представники огранів місцевого самоврядування всіх рівнів Роменщини.

Зустріч, яку провів керівник громади Роман БУБЛИК розпочалася з огляду становлення Чернеччинської ОТГ.

Роман Юрійович презентував гостям програму розвитку громади на 2020 рік та її здобутки у 2018-19 роках.  Акцентував увагу не тільки на досягненнях та планах, а й на проблемних питаннях.  Зокрема, щодо налагодження ефективного функціонування мережі бюджетних закладів, наповнення сільського бюджету. Не менш важливим питанням стало й наближення якісних послуг для мешканців громади та особливостями самоврядування.

ImageЦікавим гостям було вивчення досвіду роботи старости. Багато запитань звучало до в.о. старости Хухрянського округу Михайла ЯЦЮКА, який детально розповів про свої повноваження, коло обов'язків в порівнянні з обов'язками сільського голови. Із позитивних зрушень відмітив що об'єднавшись, розпочались ремонти і реконструкції закладів соціальної сфери, дорожнього покриття, про які раніше годі було мріяти.

Учасники візиту відвідали один з двох опорних навчальниих закладів - Хухрянську ЗОШ, Хухрянський  СБК, Гаймошенківський СК, відділення тимчасового або постійного проживання Комунальнальної установи «Центр соціальних послуг», ознайомились з роботою Комунальної установи «Служба по експлуатації об'єктів комунальної власності та благоустрою» та оглянули оновлене приміщення ЦНАПу.