Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Сумська поліція розшукує живодерів
Сумська поліція розшукує живодерів Печать
Автор Админ   
09.01.2020 г.
ImageНа Сумщині поліція відкрила два кримінальні провадження за фактами жорстокого поводження з тваринами. Фото 18+

Обидві події сталися у Шостці. В першому випадку поліцейські виявили два мішки з тілами собак, в іншому - кількох мертвих котів. Тіла всіх знайдених тварин носять сліди насильницької смерті. Поліція веде пошуки зловмисників та сподівається на допомогу громадськості.

Коли до поліції надійшла інформація про виявлення на одному зі сміттєвих майданчиків Шостки мішків з мертвими тваринами, за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці оглянули місце події та з‘ясували: у двох з чотирьох мішках знаходяться тіла собак - на кожному з них маються по одному ножовому пораненню, що, вочевидь, і стало причиною смерті тварин.

Наразі за даним фактом слідчі вже відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 299 КК України (жорстоке поводження з тваринами), в рамках яких призначено ряд експертних досліджень та ведуться слідчі дії.

«Ми налагодили комунікацію і нині співпрацюємо з волонтерами одного з місцевих товариств з захисту тварин, - говорить  Сергій Каверсун, тимчасово виконуючий обов‘язки начальника Шосткинського відділу поліції. - І закликаємо небайдужих громадян повідомляти до поліції на спецлінію «102» будь-яку інформацію, що допоможе у розшуку зловмисника, аби притягти його до відповідальності та не допустити подібного у подальшому».

Фото 18+

ImageImage

Окрім цього, в поліції Шостки ведеться слідство ще за кількома фактами виявлення загиблими кількох котів - мертві тварини в різних районах міста були знайдені закривавленими, їх тіла носили явні ознаки насильницької смерті. 

В даному випадку відкрите ще одне кримінальне провадження, в рамках якого призначені експертні дослідження та ведуться пошуки зловмисників.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg