Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Постріл за сміття
Постріл за сміття Печать
Автор Админ   
09.12.2019 г.
ImageЗа інформацією, розповсюдженою в соціальній мережі фейсбук, 5 грудня після 21 години швидкою допомогою до лікарні був доставлений чоловік з вогнестрільним пораненням у стегно.

Потерпілий, що мешкає в приватному секторі по вулиці Перемоги, поїхав на машині викидати сміття на смітнику біля гаражів по вулиці Ракетників.

У той момент, коли чоловік нахилився, щоб підняти ключі від машини, відчув різкий біль у стегні, після чого сів у машину і поїхав до матері. Вона й викликала сину швидку допомогу. Сам потерпілий розповів, що у момент поранення нічого не чув і нікого не бачив.

В ході оперативно-слідчих дій близько 12 години 6 грудня співробітниками Охтирського відділу поліції був затриманий тридцяти однорічний підозрюваний. У нього вилучили зброю і відправили на експертизу. Слідчі дії тривають, причини з'ясовуються.

Також в соцільній мережі активно обговорювали це питання. Деякі жителі багатоповерхівок не тільки не засуджують стрілка, а навіть схвалюють. Вони вважають, що ті, хто не платить за послуги, а користується незаконно ними, має отримувати покарання...

Добре, що жителі приватного сектору не оголошували охоту на мешканців багатоповерхівок. Адже тільки в багатоповерхівках коштом бюджету ремонтують дахи, під"їзди, каналізацію... Про це ніхто не згадав.

З вивозом сміття потрібно щось вирішувати. Всі жителі багатоповерхівок платять за сміття. Приватний сектор тільки за договорами. От і маємо. В кращому випадку з приватного сектору направляється на смітник, в гіршому - в найближчий  ліс...

На фото смітник по вул. Чапаєва 4. Через вивезені з найближчих приватних будинків гілки баків і не видно. Також наводимо скрін з обговорення у мережі. 

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg