Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Продовжуємо тему міських ремонтів
Продовжуємо тему міських ремонтів Печать
Автор Админ   
05.12.2019 г.
ImageПісля висвітлення Олександром Демиденком,  начальником управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Охтирської міської ради (УКБ) ремонтів, які своєю незавершеністю задавали суттєвих незручностей містянам (міст по вул. Батюка та дах школи №1) у наших читачів виникли нові питання. Продовжуємо розмову з керівником УКБ. 

- Які обсяги капітальних робіт на території дитсадка «Теремок» (асфальт)?  Вони вже всі завершені (прийняті в експлуатацію)?

  Демиденко О.В.:        

- На території ДНЗ «Теремок» було відновлено 1970 м2 асфальтного покриття. Основні роботи були завершенні . Залишились роботи з благоустрою. 

- Скільки коштували роботи, хто їх виконував?

- Згідно проектно-кошторисної документації загальна вартість об'єкта становить 1 446 тис. грн. Роботи виконувались ТОВ «Будсвіт-Україна». Фактична вартість виконаних будівельних робіт обраховується. 

- Чи є претензії до якості виконаних робіт у замовника? Якщо є, то які дії плануються?

- Під час виконання робіт з укладання асфальтобетонної суміші місцями було виявлено погане ущільнення. Дані об'єми робіт оплаті не підлягають. 

- Що включає у себе ремонт арки міського парку? Чому арку облицювали утеплювачем, обрали такий колір - у чому переваги даного виду ремонту?

- Основною задачею ремонту арки входу в міських парк було покращення естетичного вигляду. Задля здешевлення вартості виконуваних робіт при виконанні ремонту було застосовано екструдований пінополістирол для вирівнювання поверхні та придання правильних геометричних форм конструкції арки. Екструдований пінополістирол має широкий спектр застосування в будівництві. Його висока міцність є основною перевагою і дозволяє використовувати цей матеріал не тільки як утеплювач, але й як будівельний матеріал, що виконує іноді навіть функції допоміжних або несучих конструкцій. 

- Скільки коштували роботи, хто їх виконував?

- Роботи з ремонту арки входу в міських парк не завершені, тому сказати остаточну суму коштів по даному об'єкту не має можливості. 

- Чи плануються у наступному році будівництво мультифункціональних майданчиків і де саме?

- Управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства 30.10.2019 року було оголошено тендерну процедуру у системі електронних закупівель Prozorro. 18.11.2019 відбувся аукціон. За результатами аукціону триває процедура визначення переможця.

Робота з будівництва майданчика буде відбуватися протягом 2019-2020 роках за адресою вул.Перемоги, 2.

- На якій стадії знаходяться роботи по ремонту даху ЗОШ №1 та мосту через р. Охтирка (вул. Батюка)?

- Капітальний ремонт пішохідної зони та перильного огородження мосту по вул. Батюка завершений. Виконується обрахунок фактично виконаних робіт. Роботи з капітального ремонту даху ЗОШ №1 на стадії завершення. 

Підготував Андрій Міхєєв

ImageImage 

Наша арка 2019 і 2012 роки. О.Демиденко не зміг вимовити суму відновлення арки. Бо мабуть буде більше названих раніше 370 тисяч грн.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg