Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Визначили переможців І туру «Учитель року -2020»
Визначили переможців І туру «Учитель року -2020» Печать
Автор Админ   
28.11.2019 г.
ImageУрочистою церемонією нагородження завершився І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020»

 

Переможців визначали у номінаціях «Хімія», «Початкова освіта», «Історія».

І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» розпочався 13 листопада в Охтирській ЗОШ І - ІІІ ступенів № 3 (церемонія відкриття, конкурсні випробування у номінаціях «Хімія», «Початкова освіта») і завершився 27 листопада в Охтирській ЗОШ І - ІІІ ступенів № 5 імені Р.К. Рапія (номінація «Історія», нагородження переможців і призерів конкурсу). 

Змагалися у проєктній діяльності, писали контрольну роботу, організували втілення інтерактивних технологій та навіть влаштували телеміст: протягом конкурсного періоду вчителі з міста Охтирка, Грунської, Комишанської та Чернеччинської ОТГ вражали вправністю у викладацькій справі й демонстрували високий рівень обізнаності під час фахового тестування.

За результати роботи журі у кожній номінації визначено переможців і призерів.

Номінація «Хімія»:

І місце - Рубан О.А. (Охтирська ЗОШ І - ІІІ ступенів № 1)

ІІ місце - Кален-Гаврилецька С.М. (Охтирська ЗОШ І - ІІІ ступенів № 2)

ІІІ місце - Саливін М.В. (Охтирська ЗОШ І - ІІІ ступенів № 11) 

ІІІ місце - Мамченко С.В. (Грунська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу А.М. Діхтяренка)

Номінація «Початкова освіта»:

І місце - Гриб С. А.  (Охтирська ЗОШ І-ІІ ступенів № 6)

ІІ місце - Задорожна Ж. М. (Охтирська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3)

ІІІ місце - Дейко А. М.  (Охтирська ЗОШ І-ІІІ ступенів №11)

Номінація «Історія»:

І місце - Олійник О.В. (Охтирська гімназія)

ІІ місце - Замашка І.І. (КЗ Малопавлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Комишанської сільської ради Охтирського району)

ІІІ місце - Стешенко В.І.  (Охтирська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8)

ІІІ місце - Кучер М.О. (В'язівська філія Грунської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу А.М. Діхтяренка Грунської сільської ради Охтирського району)

В урочистій церемонії нагородження, яка відбулася в актовій залі Охтирської ЗОШ І -ІІІ ступенів № 5 імені Р.К. Рапія, взяли участь заступник начальника відділу освіти Охтирської міської ради Любов ТРІЩЕНКО, начальник відділу освіти, молоді та спорту Грунської районної ради Іван МОСКАЛЕНКО, директор методичного кабінету відділу освіти Наталія МІНЯЙЛОВА, а також представники адміністрації закладів освіти міста й району. І призери, і учасники конкурсу отримали дипломи відділу освіти Охтирської міської ради й подарункові сертифікати, а ще - незабутній досвід спілкування з колегами, нові ідеї для щоденної реалізації освітніх завдань, упевненість у собі та своїх вміннях. 

Відділ освіти висловлює щиру подяку адміністрації, педагогічним та учнівським колективам Охтирської ЗОШ І - ІІІ ступенів № 3 та Охтирській ЗОШ І - ІІІ ступенів № 5 імені Р.К. Рапія за активну допомогу в організації та проведенні усіх етапів конкурсу, а також за неперевершений акторський талант учнів і педагогів, завдяки якому церемонії відкриття і фіналу конкурсу надовго запам'ятаються усім його учасникам і гостям.  

Переможці представлятимуть наше місто під час ІІ (обласного) туру конкурсу «Учитель року - 2020» у відповідних номінаціях. Бажаємо успіху!

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg