Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Важливо arrow На Сумщині майже 15 тисяч дітей роками не отримували від батьків економічної підтримки
На Сумщині майже 15 тисяч дітей роками не отримували від батьків економічної підтримки Печать
Автор Админ   
11.10.2019 г.
ImageМешканець Охтирщини понад 3 роки байдуже ставився до власних дітей, що призвело до утворення перед малечею боргу в розмірі понад 60 тисяч гривень. 

З початку 2019 року завдяки ініційованому Мін'юстом закону #ЧужихДітейНеБуває близько 15 тисяч маленьких сумчан, яких батьки роками залишали без економічної підтримки, отримали 130 мільйонів гривень аліментів. Такий показник демонструє ефективність важелів впливу чинного законодавства, а найголовніше - молоде покоління отримає заборговані їм гроші.

Наприклад, на Краснопільщині маленький Денис отримав від батька аліментний борг у розмірі 10 тисяч гривень, після того як державні виконавці обмежили чоловіка у низці прав. Зокрема містянин не зміг виїхати за кордон у справах, що й стало рішучою мотивацію у погашенні заборгованості.

Мешканець Охтирщини понад 3 роки байдуже ставився до власних дітей, що призвело до утворення перед малечею боргу в розмірі понад 60 тисяч гривень. Зухвала поведінка містянина розбилася через примусові заходи, які фахівці юстиції застосували стосовно нього. Отримавши ще й штраф у розмірі 50% від загальної суми заборгованих аліментів, а також обмеження у свободах, чоловік поквапився скоріш розрахуватися з чадами.

А на Буринщині пробудити відповідальність у місцевого жителя стало під силу арештованому земельному паю. Так завдяки отриманим від цього виду доходу коштам правники перерахували маленькому громадянину майже 9 тисяч гривень заборгованості по аліментах. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg