Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Охтирська ДЮСШ «на області» здобула 2 «золота» з класичних шахів
Охтирська ДЮСШ «на області» здобула 2 «золота» з класичних шахів Печать
Автор Админ   
30.09.2019 г.
Чотири дні з 25 по 28 вересня в м. Суми проходили обласні змагання з шахів серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл, шахових клубів та гуртків.

Організаторами турніру виступили обласна ДЮСШ та ГО «Сумська обласна федерація шахів». Особиста першість розігрувалася у 7 турів, до участі допускалися спортсмени 2001-2013 рр. народження.

Місцем проведення змагань організатори обрали структурний підрозділ Сумського державного університету - Клуб інтелектуальних ігор "Інтелект". Кожному гравцеві, згідно положення, на партію виділявся 1 год. 30 хв. - тобто, загалом кожна партія могла тривати до 3 годин. В один з ігрових днів дітям довелося зіграти відразу 3 партії підряд. Це дуже непросто.

Варто відзначити, що охтирчани витримали навантаження на відмінно. В цьому році вперше за багаторічний період на змагання з класичних шахів від Охтирської ДЮСШ була підготовлена команда шахістів у складі 2 чоловік - хлопця та дівчинки: Вадима Діброви (гімназія) та Аліси Міхєєвої (школа №1).

На громадських засадах команду допомагав готувати шанований педагог та спортсмен-любитель Вадим Беленецький.

Незважаючи на солідний вік, Вадим Абрамович добре попрацював з дітьми перед турніром та під час змагань. Він переймався за результат кожної гри, допомагав вихованцям аналізувати партії, морально та психологічно підтримував юних спортсменів.

Завдяки самовідданому відношенню до справи всіх членів команди Охтирської ДЮСШ, були отримані прекрасні результати.

У своїх вікових категоріях Вадим Діброва серед хлопців, а Аліса Міхєєва серед дівчат стали чемпіонами області.

ImageImageImageImageImageImageImageImage

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg