Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Сумщині поліція розслідує дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими
На Сумщині поліція розслідує дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими Печать
Автор Админ   
23.09.2019 г.
Минулої доби ДТП сталися в Охтирці та в Лебединському районі.

 В поліції за даними фактами відкриті кримінальні провадження. Проводяться слідчі дії.

Так, в Охтирці на одній з вулиць міста відбулось зіткнення автомобіля «Форд», під керуванням 55-річного місцевого та мопеду, кермував яким 18 річний юнак. Як наслідок, 15-річний пасажир мопеда отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому середньої треті лівого стегна, садна обличчя та був госпіталізований до Охтирської центральної районної лікарні.
Правоохоронці транспортні засоби вилучили та помістили на штраф майданчик відділу поліції, а відносно водіїв транспортних засобів проводять відповідну перевірку.
А от у Лебединському районі 23-річний водій мопеда «Suzuki» не впорався з керуванням та допустив падіння. В результаті чого, його у важкому стані доставили до хірургічного відділення Лебединської центральної районної лікарні. І тепер за життя чоловіка борються медики.
За всіма цими дорожньо-транспортними пригодами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.1ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, проводиться перевірка.
І в свою чергу звертаються до всіх учасників дорожнього руху бути уважними на дорозі та не порушувати правил дорожнього руху. В противному випадку - неприємностей не уникнути.

Відділ комунікації поліції Сумської області

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg