Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Належне утримання території Дачного все ще проблемне
Належне утримання території Дачного все ще проблемне Печать
Автор Админ   
15.09.2019 г.
Інспекцією з благоустрою в першій половині серпня було здійснено обстеження житлового кварталу багатоквартирної забудови мікрорайону «Дачний», були надані письмові попередження та виписані приписи. Минув місяць. Що змінилось?

Інспекцією з благоустрою в першій половині серпня було здійснено обстеження житлового кварталу багатоквартирної забудови мікрорайону «Дачний», територіально обмеженого пров. Штагера, вул. Армійською, пров. Дачним, біля футбольного поля, дитячих майданчиків та пам'ятного знаку «809-ому учбовому авіаційному полку».

Про це повідомлялось на сайті міської ради.

Інспекція з благоустрою провела опрацювання з управителем ПП «СІБ»; з управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства ОМР; з представниками ОСББ «Щаслива мрія 175» та громадською організацією ветеранів «Честь имею». 

Для вирішення проблемного питання належного утримання території до виконання були надані письмові попередження та виписані приписи.

Станом на 16.08.2019 на прилеглих територіях було здійснено покос трави та видалені бур'яни; біля пам'ятного знаку уздовж алеї викошено траву по периметру 5 п.м.; частково приведено до належного стану прибудинкові території з внутрішньодворової сторони. Проблемне питання залишилось відкритим, остаточне виконання тримається на контролі інспекції.

Минув місяць. Станом на 15.09.2019 проблемне питання ще не вирішене. Додалось ще одне: якщо прибирати сміття не щодня, воно не вміщується в урни та розноситься по дитячому та футбольному майданчиках.

ImageImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg