Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Купрейчик проінспектувала Грунський терцентр
Купрейчик проінспектувала Грунський терцентр Печать
Автор Админ   
13.09.2019 г.
Image«Там, де керівник відчуває власну відповідальність перед людьми, там завжди порядок», -Ірина Купрейчик

Такі висновки зробила тимчасово виконуюча обов'язки голови облдержадміністрації Ірина Купрейчик за підсумками інспектування Територіального центру соціального обслуговування та надання соціальної допомоги Грунської сільської ради

«Люди, які потребують особливого догляду, отримують його у цьому закладі у повному обсязі. Крім медичного догляду, вони також мають належні умови проживання, що наближені до домашніх. Для них організовують цікаве дозвілля. Працівники закладу не тільки виконують свою роботу професійно та якісно, а й ставляться до кожного підопічного з належною повагою і  розумінням», - говорила Ірина Купрейчик.   

Потрібно зазначити, що підопічні стаціонарного відділення Територіального центру соціального обслуговування та надання соціальної допомоги Грунської сільської ради забезпечені чотириразовим харчуванням, в раціоні є  риба, м'ясо, молочні продукти, овочі. Силами персоналу обробляється земельна ділянка та теплиця поруч відділення, вирощуються овочі та фрукти, готуються заготовки на зиму.

Довідково. Територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальної допомоги Грунської сільської ради складається з 3 відділень: відділення надання соціальної допомоги вдома, відділення стаціонарного догляду, відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги, на основі якого працює мультидисциплінарна команда.

Одинокими непрацездатними громадянами та інвалідами, які за висновками медиків потребують постійного стороннього догляду, опікується на території Грунської сільської ради зазначене відділення стаціонарного догляду, що розраховане на 25 місць.

Усього у 2018 році територіальним центром було надано соціальні послуги 677 громадянам, які фактично цього потребували.

ImageImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg