Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Область arrow В Тростянці - оновлене гінекологічне відділення
В Тростянці - оновлене гінекологічне відділення Печать
16.07.2019 г.

 

ImageУ Тростянецькій лікарні після капітального ремонту відкрито сучасне гінекологічне відділення, яке кардинально відрізняється від старого інноваційним медичним обладнанням, новим оздобленням, рівнем комфорту та зручностей

 

Роботи, що розпочато в лютому 2019 року, виконано за європейськими стандартами. Голова Тростянецької ОТГ Юрій БОВА підкреслив, що жодна з громад та малих міст України не мають в лікарнях таких вагомих перетворень за такий короткий відрізок часу.

Важливо зазначити, що капремонт гінекологічного відділення коштував бюджету громади 2 млн. грн. Відділення відремонтовано «з нуля», в ньому не залишилося нічого старого. Капітально відремонтовані системи водопостачання, каналізації, опалення, замінено вікна, придбано нове медобладнання та меблі.  У кожній з палат встановлені функціональні ліжка, є кнопки виклику медперсоналу.

У палатах є телевізори, холодильники, шафи, туалети та душова кабінка і навіть картини на стінах. У відділенні також облаштовано їдальню з сучасним приладдям. Є доступ до мережі Інтернет.

Юрій Бова додав, що невдовзі в Тростянецькій лікарні відкриється ще одне оновлене відділення.

Image Image Image

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg