Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow За минулу добу на Сумщині поліція розкрила 21 крадіжку
За минулу добу на Сумщині поліція розкрила 21 крадіжку Печать
Автор Админ   
27.06.2019 г.
З початку року на території Сумської області була вчинена 981 крадіжка чужого майна, 556 з яких вже розкрито поліцією.

 

За минулу добу правоохоронці встановили особи чотирьох зловмисників, які скоїли крадіжки грошей з чужих банківських карток, електричних інструментів, велосипеду та металу.

Оперативники Охтирського відділу поліції затримали 24-річного жителя Охтирки, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні крадіжок з підвалів будинків. Вже доведено його причетність до двох крадіжок електроінструменту та велосипеду. Викрадене зловмисником майно поліція вилучила.

У селі Вільшана Недригайлівського району працівники поліції викрили 35-річного чоловіка у скоєнні ряду крадіжок грошей з помешканнямісцевої жительки. В ході розслідування встановлено, що перебуваючи вдома у своєї знайомої односельчанки, зловмисник протягом червня примудрився скоїти щонайменше три крадіжки грошей з її оселі. Завдані крадієм збитки складають 11 000 гривень. 
Але далі за цього зловмисника «пішов» 23-річний мешканець смт Терни Недригайлівського району. Дізнавшись, що на картковому рахунку його матері є кругленька сума грошей, молодий чоловік взяв її банківську картку, дізнався конфіденційну інформацію, та протягом квітня-травня щонайменше одинадцять разів знімав з картки різні суми грошей, привласнював їх, а потім витрачав на свій розсуд. Таким чином молодий нероба вкрав з банківської картки матері понад 26 000 гривень. А згодом обікрав ще й свого вітчима, поцупивши у нього зі сховку майже 10 000 гривень та 300 доларів США.

У Серединобудському районі, місцева поліція встановила особу 46-річного зловмисника, який з будинку жительки райцентру, в якому тимчасово ніхто не проживав, викрав металеві сходи, пічну плиту та електродріт. 
За фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. В залежності від тяжкості скоєних злочинів зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg