Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Стартував об'єднаний чемпіонат з футболу міста та району
Стартував об'єднаний чемпіонат з футболу міста та району Печать
Автор Админ   
24.06.2019 г.
Стартував Чемпіонат Охтирщини. Організаторами змагання виступили Федерації футболу - міста Охтирка  (голова Сергій Олондар) та району (голова Юрій Чуєв).

На турнір заявилося 7 команд. Чотири від міста Охтирка: "ДЮСШ","ОНПР", "МЕТЕОР", "ГУСИНКА" та 3 від району: "ФК "ЧУПАХІВКА"(Чупахівка), "ТАШАНЬ"(Комиші), "НИВА"(Хухра).

По результатам 2 турів лідирує «Ташань». З важливих моментів слід відзначити відновлення хухрянської «Ниви», яка сезон провела поза трав'яним газоном. Найтитулованіша команда району не припиняла свої виступи, і навіть протягом року інколи пробивалася у призи. Але віддавала перевагу штучним газонам та паркету.

Цікаво, що всього дві команди від моменту створення по цей час виступають щосезону без перерви в змаганнях на великому полі - це «Метеор» та «Гусинка». При чому засновувався «Метеор» як кузня по вихованню кадрів для команди «Сапер», але тепер збирає титули самостійно. Останній зі здобутків - Кубок Береста, який «метеорівці» при підтримці військовиків виграли в травні.

Андрій Міхєєв

ImageImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg