Головна
Вітаємо самбістів! Печать
Автор Админ   
05.06.2019 г.
З 30 травня по 04 червня 2019 року у с. Кароліно-Бугаз (Одеської області) відбувся чемпіонат України з боротьби самбо серед юнаків і дівчат середнього віку - 13-14 років.

Приємно констатувати, що цей чемпіонат зібрав рекордну кількість учасників - близько 600 із 19 регіонів нашої держави. Вихованці Охтирської ДЮСШ, що виступали в складі збірної команди Сумської області, піднялись на п'єдестал пошани, а саме:

І місце - Колодяжний Єгор;

І місце - Мандрика Ангеліна;

ІІ місце -  Чернишенко Іван;

ІІ місце - Верьовка Софія;

ІІІ місце - Меша Дмитро;

ІІІ місце - Рогальський Богдан.

       Вихованці Охтирської ДЮСШ внесли найбільшу кількість нагород до  командного заліку, в результаті збірна команда Сумської області посіла         ІІ командне місце.

    Чемпіонат України серед юнаків і дівчат з боротьби самбо завершився видовищними змаганнями "стінка на стінку". У хлопців за нагороди сперечалися 10 команд, які представляли Київ, Донецьку, Дніпропетровську, Луганську, Сумську, Одеську, Тернопільську, Хмельницьку, Харківську і Рівненську області. У дівчат виступили 6 збірних із Києва, Житомирщини, Сумщини, Донеччини, Дніпропетровщини і Хмельниччини. Збірна команда юнаків Сумської області, в складі якої виступав вихованець Охтирської ДЮСШ Меша Дмитро, виборола І місце. Збірна команда дівчат Сумської області, в складі якої виступала Мандрика Ангеліна, виборола ІІІ місце.

    Учасників Чемпіонату України підготували тренери-викладачі Охтирської ДЮСШ: Меєрович Ю.М., Єлізарова Л.П., Кісіль В.І. та Єрмоленко О.О..

    Ми вітаємо спортсменів, їхніх батьків і тренерів та бажаємо їм вдалих виступів у майбутньому!

ImageImageImageImageImageImageImageImage