Головна
Чайковський FEST 2019 чекає на вас! Печать
Автор Админ   
16.05.2019 г.
Вже за 10 днів, у Тростянці стартує фестиваль класичної музики Чайковський FEST 2019

Цього року значно розширено жанрову палітру фестивалю - від джазових інтерпретацій класичних творів до постановки балету.

ImageПредставляємо першого учасника фестивалю. Jazz-fusion band "Aramis"- один з найвідоміших і давно концертуючих джазових колективів України. Історія бенду сягає своїм корінням в 1994 рік, коли в м. Суми тоді вже досвідчений піаніст Володимир Прихожай зібрав перший складAramis. Сьогодні колектив сповідує стилі jazz-rock і fusion, часто дає концерти і бере участь в фестивалях.

Відкрити все розмаїття балету в унікальній атмосфері - на території прекрасної садиби «Круглий двір» зможуть поціновувачі високого мистецтва!

ImageДавно лишилося в історії ХIХ століття, що подарувало нам чарівну казку Е.Т.Гофмана й прекрасну музику П.І.Чайковського. Але й у новому тисячолітті підкорює серця людей чудесне творіння їхнього таланта. 
26 травня вражаюча постановка балету-феєрії «Лускунчик» від Харківського національного академічного театру опери та балету імені М. Лисенка.

Масштабна сцена, якісний звук, світло - все продумано так, щоби дійство на сцені глядачам було видно з будь-якої точки величезної території фестивалю.

Поринути в атмосферу свята і чаклунства, збагатитись враженнями дійсно буде цікаво всій родині - від 5-річних крихіток до старшого покоління. Адже так спокійно і радісно на душі, коли під відкритим небом звучить чарівна музика П.І.Чайковського, а всі кого ти любиш, поруч! Подаруйте своїм близьким казку - запросіть їх на фестиваль «Чайковський-FEST».

Відвідайте 25-26 травня Тростянець, на вас чекає гучне музичне відкриття - фестиваль «Чайковський-FEST».