Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирчанин здав у поліцію рушницю
Охтирчанин здав у поліцію рушницю Печать
Автор Відділ комунікації поліції Сумської області   
28.04.2019 г.
ImageПоліцейську статистику результатів проведення на території регіону Місячника добровільної здачі зброї поповнили жителі Сум, Охтирки, Конотопу та Глухівського району.

До Сумського районного відділу поліції звернувся 33-річний сумчанин, який повідомив правоохоронцям, що неподалік одного з сіл виявив гладкоствольну мисливську рушницю калібром 12 мм. Правоохоронці рушницю вилучили та проводять відповідну перевірку.

Ще дві подібні рушниці принесли до поліції жителі Охтирки та Глухівського району.

Минулої осені, під час «тихого полювання», 59-річний охтирчанин натрапив на мисливську рушницю «Simson» калібром 12мм. Довідавшись про дію місячника добровільної здачі зброї та відповідальність, що настає за незаконне зберігання та використання такої зброї, чоловік здав її правоохоронцям. Тепер він має можливість оформити рушницю на своє ім’я, звернувшись до підрозділу дозвільної системи поліції за місцем проживання. 

В Глухівському районі 60-річний чоловік, перебуваючи в лісі, побачив кимось втрачену рушницю «Іж-18» калібру 16 мм. Розуміючи небезпеку, що становить зброя, він негайно здав її правоохоронцям, і тепер також має можливість стати її законним власником. 

У Конотопі, прогулюючись неподалік від озера, місцевий чоловік натрапив на загублений мисливський ніж, якого одразу передав поліцейським.

Правоохоронці всю здану зброю направили на експертне дослідження, після якого буде вирішено питання щодо її утилізації, чи переоформлення на нових власників.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg