Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Цвинтар - не смітник!
Цвинтар - не смітник! Печать
Автор ГородА   
15.04.2019 г.
Упродовж двох тижнів працівники комунального підприємства «Благоустрій» вивозили сміття з території кладовища, що на восьмій сотні.

Про це у фейсбук написав очільник підприємства Анатолій Басов. Але вже за кілька днів прилегла територія знову перетворилася у смітник. І це викликає обурення.

Обурює така ситуація і самого Анатолія Басова. А тому через соціальні мережі він звернувся до громади міста з проханням не залишатися осторонь цієї актуальної для нашого міста проблеми, фотографувати та фільмувати факти виносу сміття на територію кладовищ і ділитися ними у фейсбук. Чи допоможе це зменшити кількість сміття на міських цвинтарях? Швидше за все, ні.

Дієвим методом в боротьбі із цим ганебним явищем може стати запровадження чималих штрафів, пишуть люди у коментарях. Є пропозиція встановити контейнери для сміття на території кладовищ. 

Хто буде прибирати? Анатолій Басов пише, що в 2018 році з території міських кладовищ КП «Благоустрій» було вивезено дві з половиною тисячі кубометрів сміття. І це без гілля.

Наразі на міських кладовищах - людно. Наближається свято Великодня, поминальні дні. Люди прибирають могили померлих родичів, а увесь непотріб залишають на кладовищах. Та окрім штучних квітів і вінків тут можна побачити і будівельне сміття. Хоча померлим від нас потрібна лише щира молитва.

ImageImageImageImage 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg