Головна
Попередні списки вже на дільницях Печать
Автор ОМР   
19.03.2019 г.
Відділом ведення Державного реєстру виборців Охтирської міської ради передано на виборчі дільниці попередні списки виборців та іменні запрошення на вибори Президента України, що відбудуться 31 березня 2019 року

Іменні запрошення члени дільничних виборчих комісій будуть доставлені кожному виборцю. А кожен громадянин, який отримав запрошення, повинен уважно прочитати його та упевнитись у тім, що його  персональні дані внесені до списків виборців і він може без перешкод 31 березня 2019 року реалізувати своє конституційне право на вибори на тій дільниці, яка вказана у запрошенні. 

В разі, якщо немає запрошення до цього часу, необхідно звернутись до дільничної виборчої комісії, де можна перевірити себе у попередньому списку, або терміново звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців (м. Охтирка, вул. Чкалова 27А)  щодо внесення змін до уточнених списків виборців.  Це потрібно зробити до 25 березня 2019 року. 

Ще раз наголошуємо, що після 25 березня 2019 внести зміни до уточнених списків виборців відділом ведення Державного реєстру виборців буде неможливо тому, що службою розпорядника Державного реєстру виборців буде централізовано по всій Україні формуватися уточнені списки виборців, за якими проводитиметься голосування 31 березня 2019 року.